top of page

Catwalk...για ελληνικές μπύρες!

Ένα από τα πιο συχνά debate στις φοιτητοπαρέες -πέρα από τα πολιτικοκοινωνικά- είναι «τι μπύρες να πάρουμε για το βράδυ?». Θέση δεν θα πάρουμε, μιας και μπορεί να διχάσει τις γνώμες η δική μας επιλογή, αλλά μπορούμε να προτείνουμε έναν τρόπο για να καταλήξετε ως παρέα.


Αφού πάτε σε ένα γωνιακό ΟΚ!, διαλέξετε τις ελληνικές μπύρες που προτιμάτε και γυρίστε σπίτι για ανασυγκρότηση.


Γράψτε στον πάτο πλαστικών ποτηριών την μάρκα της κάθε μπύρας και γεμίστε ανάλογα. Ανακατέψτε τα ποτήρια μεταξύ τους -όχι τις μπύρες, τα ποτήρια, μην μπερδευόμαστε- και τοποθετήστε σε ένα δίσκο.


Ήρθε η ώρα για το catwalk!

Περάστε τον δίσκο από όλη την παρέα και βάλτε τους φίλους σας να δοκιμάζουν μπύρα, χωρίς να ξέρουν ποια είναι κάθε φορά. Βάλτε στην άκρη τα ποτήρια που άρεσαν περισσότερο κάθε φορά και, αφού πάρετε την γνώμη όλων, καταμετρήστε ψήφους. Γυρίστε ανάποδα τα ποτήρια και δείτε ποια μάζεψε τα περισσότερα ναι. Αυτή θα είναι η μπύρα της παρέας σας.


...και μην ανησυχείς για την μπύρα που έμεινε, μάθε το «leftover beer to pong» για να δεις πώς θα την χρησιμοποιήσεις: το αγαπημένο παιχνίδι των παρεών, όπου σχηματίζονται δυο ομάδες, στήνουν ποτήρια με μπύρα και από τις δύο μεριές, σε σχήμα πυραμίδας και πετάνε μπαλάκια ping pong στην απέναντι πυραμίδα, ώστε εάν μπει, να πιεί η αντίπαλη ομάδα. Λίγο η αδρεναλίνη να πετύχεις τον στόχο, λίγο η μέθη της διασκέδασης, είναι ένα fun game, δοκίμασε και δεν θα χάσεις!










bottom of page