top of page

Χριστούγεννα, Μαζί | Γεύματα Αγάπης & Πακέτα Αγάπης

Η πρωτοβουλία Γεύματα Αγάπης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, χάρη στην δυναμική συμβολή της OK! Anytime Markets με την προσφορά προϊόντων, αλλά και με την κινητοποίηση της ομάδας υπαλλήλων που συνέβαλαν στο πεδίο.


Το Ίδρυμα Χατζηγάκη τα φετινά Χριστούγεννα εστιάζει στην ουσιαστική και πολύπλευρη στήριξη πολύτεκων οικογενειών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην Αττική. Η πρωτοβουλία προσφοράς στο πεδίο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη 5 οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών και τουλάχιστον 30 εθελοντών και περιελάμβανε 5 παράλληλες δράσεις. Για να eimasteoloiok, η ομάδα της Ok! Anytime Markets δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη δράση. Έτσι, στο χώρο του Κ.Σ.Δ.Ε.Ο ΈΔΡΑ, Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών στο Ίλιον σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου, βοηθήσαμε έμπρακτα και όλοι μαζί: – Μαγειρέψαμε 100+ Γεύματα Αγάπης

– Συνθέσαμε 40+ Πακέτα Αγάπης

– Ζωγραφίσαμε Χριστουγεννιάτικες Κάρτες για τα Πακέτα Αγάπης και κάναμε εκπαίδευση με τα παιδιά ωφελούμενων οικογενειών και παιδιά με νοητικές αναπηρίες από την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Νεφέλη".

– Λιώσαμε Πάγους μέσα από εκπαιδευτικές δημιουργικές δράσεις

– Στολίσαμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο





bottom of page