top of page

Δίπλα στο έργο της ταβέρνας «Ο Κρητικός»

Η ΟΚ! Anytime Markets ΑΕ συμπαραστέκεται περήφανα και με συνέπεια, ώστε όλοι μαζί να δίνουμε φροντίδα, μέσα από την προσφορά τροφίμων και πρώτων υλών.



Μια μερίδα φαγητό μπορεί να κρύβει μέσα του όλη την αγάπη και το μεράκι του δημιουργού. Όταν αυτή προσφέρεται απλόχερα και σε όσους την έχουν ανάγκη, τότε δεν μιλάμε μόνο για ανθρωπιά, μιλάμε για μεγαλείο ψυχής.


Η παραδοσιακή ταβέρνα «Ο Κρητικός» μοίραζε ανέκαθεν το φαγητό που περίσσευε στις κατσαρόλες και τα ταψιά σε συμπολίτες του που το είχαν ανάγκη. Η φροντίδα του δινόταν μέσα από ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Ένα μαγαζί του οποίου τα τραπέζια γέμιζαν με γέλια και χαρές μέχρι την πρώτη πανελλαδική καραντίνα. Το πρώτο σαββατοκύριακο, που θα έμενε κλειστό το μαγαζί, θα ήταν από τα πιο γεμάτα: με τις προμήθειες να έχουν ήδη αγοραστεί, ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Καρκανοραχάκης, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Με αφορμή το κλείσιμο των συσσιτίων, λόγω της κατάστασης, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να μαγειρεύει.



Η ταβέρνα μετατράπηκε σε καταφύγιο ζεστασιάς και γεύσης για αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένα καταφύγιο του οποίου φύλακες είναι πολλοί συνάνθρωποί μας και τα ΟΚ!

Από τότε, δεν έχει σταματήσει την προσφορά. Σε αυτή του την προσπάθεια έχει συμμάχους την ΟΚ! Anytime Markets AE και τον απλό καθημερινό κόσμο. Μοιράζει φαγητό και φροντίδα σε όσους περισσότερους μπορεί, ανθρώπους της γειτονιάς ή και από πιο μακριά. Έρχονται ή έχει προνοήσει ο Δημήτρης να τους πηγαίνει αυτός το φαγητό!


«Ο Κρητικός» συνεχίζει το έργο του και εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε προϊόντα και προμήθειες. Ένα έργο ανθρώπινο, που πηγάζει από την αγάπη. Δίνουμε φροντίδα μέσα από μικρές κινήσεις και είμαστε δίπλα στην γειτονιά, για να είμαστε όλοι ΟΚ!


https://www.facebook.com/krhtikos/






bottom of page