top of page

Μια συναυλία αγάπης για τον μικρό Ιωσήφ

Η συναυλία των STAVENTO, στις 25 Ιουνίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Βασιλικών, έχει στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για το καλό του Ιωσήφ, και τα OK! Grocery Σουρωτής στηρίζουν από καρδιάς.




O Ιωσήφ έχει έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πλευρά της ζωής, όταν διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4, που έχει εξαπλωθεί στο μυελό των οστών και στα οστά του. Αν και μόλις 12 μηνών, ο μικρός Ιωσήφ δίνει μεγάλο αγώνα, χωρίς να χάνει το χαμόγελό του και την θέληση για ζωή.


Το ποσό που χρειάζεται για να χειρουργηθεί μπορεί να φτάσει και τις 500 χιλ. ευρώ και αν και ο γιατρός που θα αναλάβει την θεραπεία είναι Έλληνας, αυτή πρέπει να γίνει στην Αμερική.


Στο Στανό, χωριό καταγωγής της μητέρας του, έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη κινητοποίηση για την συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και στην Πολωνία, από όπου κατάγεται ο πατέρας του, ανάλογες πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν οι αρμόδιοι φορείς.


Με πρωτοβουλία της Π.Α.Ο. Αετός Βασιλικών διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου το 1ο φεστιβάλ Αθλητισμού Νεολαίας Βασιλικών. Με ποδοσφαιρικούς αγώνες και ημερίδα κατά της βίας, το φεστιβάλ θα κλείσει με την συναυλία των STAVENTO και τα έσοδα θα διατεθούν εξ΄ολοκλήρου για τον μικρό Ιωσήφ. Με πρωτοβουλία του καταστήματος Ok! Grocery της Σουρωτής, δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε όλη αυτή την συγκινητική προσπάθεια, προσφέροντας χρηματική βοήθεια. Δίνουμε φροντίδα, για να μην σβήσει κανένα χαμόγελο.











bottom of page