top of page

Με μια πεταλιά μέχρι τα ΟΚ!…έμαθες ποδήλατο!

Ιούνιος μπήκε, ζέστες άρχισαν, ο ήλιος λάμπει. Τι καλύτερο από το να εκμεταλλευτείς τον γαλάζιο ουρανό, από το να μάθεις στο παιδάκι σου, ανιψάκι, βαφτιστήρι (ή στον εαυτό σου ακόμα) να κάνει ποδήλατο. Για να σας δούμε, κατεβείτε μέχρι τα γωνιακά ΟΚ markets, να σας θαυμάσουμε κ εμείς.


Το ποδήλατο είναι από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που αποκτάμε ως παιδιά. Από τον ενθουσιασμό της ισορροπίας, τον γονιό που σε κρατάει να μην πέσεις, μέχρι την βόλτα που τελικά κάνετε και το παγωτό που σου πήρε μετά για να δροσιστείς.


Μια δραστηριότητα, που θα μπορούσε να γίνει και οικογενειακή υπόθεση, σαββατιάτικη συνήθεια. Σκέψου αυτό: παίρνει όλη η οικογένεια τα ποδήλατά της να κάνει μια βόλτα στον δρόμο, μέχρι το πιο κοντινό παρκάκι (δεν ενδείκνυνται άλλωστε οι ελληνικοί δρόμοι για ποδηλασία). Κάνεις μια γρήγορη στάση στα ΟΚ! και γεμίζεις τα καλάθια στα ποδήλατα με τα απαραίτητα προϊόντα για πικνικ: δροσεροί χυμοί και ζουμερά φρουτάκια για να σας αναζωογονήσουν. Μετά από πολύ πετάλι, περισσότερα γέλια και αρκετό ιδρώτα, απολαμβάνετε μαζί ένα υπέροχο πικνικ και παίρνετε τον δρόμο του γυρισμού. Ο ήλιος έχει πέσει πια και αναπολείτε ήδη πόσο όμορφα περάσατε.


Υ.Γ. Και μην ανησυχείς, αν σου λείπει κάτι, ό,τι ώρα και να γυρίσετε, θα προλάβεις ένα ΟΚ ανοιχτό.




bottom of page