top of page

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην OK! Anytime Markets AE

Αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες!



Ο Μάρτιος, πρώτος μήνας της άνοιξης μας φέρνει αναμφισβήτητα αισιοδοξία και χαμόγελα! Η ανοιχτόκαρδη διάθεση συμπίπτει και με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στα ΟΚ! Anytime Markets και OK! Grocery, γιορτάζουμε με μεγάλη χαρά την ημέρα αυτή, για όλες τις γυναίκες και την αφιερώνουμε ιδιαίτερα σε όλες εκείνες που αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων μας!


Οι γυναίκες της OK! Anytime Markets AE

Στην OK! Anytime AE συναντάμε γυναίκες σε όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το 55% του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι γυναίκες. Συγκεκριμένα, ο όμιλος απασχολεί 845 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 465 είναι γυναίκες.

Βρισκόμαστε κοντά τους σε κάθε τους βήμα, είτε εργασιακό, είτε οικογενειακό και φροντίζουμε όλα τα μέλη της ομάδας μας, και δη τις εγκυμονούσες γυναίκες και τις νέες μαμάδες. Όπως εκείνες φροντίζουν και προστατεύουν κάτι τόσο πολύτιμο, έτσι και εμείς, βρισκόμαστε στο πλευρό. Δείχνουμε κατανόηση κάθε στιγμή και τα έκτακτα περιστατικά που μπορεί να προκύψουν στην ζωή της νέας μανούλας ή της εγκυμονούσας, δεν ξεχνάμε πως είναι περιστατικά που αφορούν την ευρύτερη οικογένεια της ΟΚ! Anytime Market, οπότε και προβλέπεται η άμεση εξυπηρέτηση και στήριξη με την ευκαιρία για τηλεργασία ή κάποιας μορφής άδεια.


Για τον άνθρωπο, τη γυναίκα, την εγκυμονούσα, τη νέα μητέρα, την γιαγιά...για όλες!









bottom of page