top of page

Δες πως στήριξες κι εσύ την αναδάσωση στις περιοχές που κάηκαν φέτος το καλοκαίρι…



Κάθε φορά που περνούσες το κατώφλι ενός ΟΚ! Market ή ενός ΟΚ! Grocery και επέλεγες από τα ράφια αγαπημένα προϊόντα της P&G, θα διαπίστωσες ότι ήταν σε προσφορά 50% ή ότι ήταν σε συσκευασίες 1+1… Από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου, για 25 ολόκληρες ημέρες, σημαντικό μέρος των εσόδων από την συγκεκριμένη δράση διατέθηκε μέσω της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης We4All, στην προσπάθεια αναδάσωσης των περιοχών που επλήγησαν.


Η πρώτη δενδροφύτευση σε συνεργασία με τη We4All, έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου στην Παιανία, με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων και αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών μας.

Η OK! Anytime Markets A.Ε. μέσα από τις κοινωφελείς δράσεις του eimasteoloiok.gr φροντίζει πάντα να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.


Εκτός από την έμπρακτη στήριξη και φροντίδα σε κάθε γειτονιά, η περιβαλλοντική φροντίδα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δραστηριοποίησης της εταιρίας.


Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη που βρέθηκε η χώρα μας και φέτος το καλοκαίρι, η στήριξη των δράσεων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης We4All ήταν μονόδρομος.


Η We4All είναι ένας μη κερδοσκοπικός, περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός που έχει ως αποστολή να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να μας θυμίσει ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.


Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, που το κοινό μας αγκαλιάζει και συμμετέχει ενεργά σε ακόμα μια δράση μας για το περιβάλλον.


Σας ευχαριστούμε!

Comentarios


bottom of page