top of page

3 +1 λόγοι να κινείσαι ηλεκτρικά

Να δεις που θα χρειαστεί τελικά να μάθεις να κάνεις πατίνι!



Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς είμαστε βολεμένοι με το αυτοκίνητό μας, όσον αφορά τις μετακινήσεις μας. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε. Σε μια χώρα που ο ήλιος λάμπει 350 μέρες τον χρόνο και οι κεντρικές πόλεις γεμίζουν με κίνηση και καυσαέριο η λύση είναι μια: πάμε με ηλεκτρικό πατίνι.

  1. Η κίνηση, το σταμάτα-ξεκίνα, οι κύκλοι μέχρι να βρεις να παρκάρεις, καίνε πολλή βενζίνη. Με ένα ηλεκτρικό πατίνι κάνεις οικονομία στην τσέπη σου και βάζεις το χεράκι σου –ή καλύτερα το ποδαράκι σου- στην μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος στον πλανήτη.

  2. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να είχε φτερά το αμάξι και να πετούσες πάνω από την κίνηση, ώστε να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου; Με το πατίνι είσαι ευέλικτος και μπορείς να περάσεις πιο γρήγορα ανάμεσα στα υπόλοιπα οχήματα, ενώ αν τα βρεις σκούρα, το διπλώνεις και το παίρνεις μαζί σου μέσα στο μετρό. Πιο γρήγορα θα φτάσεις, αφού γλυτώνεις μεγάλο κομμάτι κίνησης και είναι και ένα όχημα αρκετά ελαφρύ, ώστε να μπορείς να «πετάξεις» πάνω -ή καλύτερα κάτω- από την κίνηση.

  3. Ένα μικρό όχημα που σε πάει εύκολα και γρήγορα όπου θες και, ταυτόχρονα, σου δίνει αυτονομία μπαταρίας για πολλά χιλιόμετρα.

  4. Είσαι πιο cool και άνετος από όλους, όσο ο αέρας σου φυσάει το πρόσωπο και ο ήλιος σε ακουμπάει γλυκά με τις ακτίνες του.









bottom of page